GK KNWLEDGE.



(1) Who created Brighton Rock?


  •   John Irving. 


  • James Joyce.


  •  Graham Greene.


  •  Tennessee Williams.

ANS.  Graham Greene.


 (2) In Greek Mythology, who is Lord of the Underworld?


  •   Zeus. 


  • Poseidon.


  •   Hades.


  •   Apollo. 

ANS. Hades.


(3) what number Oscars did Annie Hall win?


  •   1 


  • 2


  •  3


  • 4

ANS. 4


(4) Who pushed toward getting to be President of America after Abraham Lincoln's passing?


  •   James Buchanan. 


  • BAndrew Johnson. 


  •  Theodore Roosevelt.


  •   Benjamin Harrison. 

ANS. Andrew Johnson.


(5) In which year did The Vatican reintroduce a game plan of checking in, around fifty years after it was last disposed of?


  •   1984


  •   1992

  •  2001


  •  2008

ANS.  2008


 (6) Dr John Charnley was the primary master to do which of the going with?


  •   Heart Transplant.


  •   Hip Replacement.


  •   Skin Graft.


  •   Hair Transplant. 

ANS. Hip Replacement.


(7) What does the Latin articulation compos mentis mean?


  •   Wealthy. 


  •  Mad.


  •   Quite typical.


  •   Educated. 

ANS. Quite typical.



(8) When did the Post Office familiarize Detector Vans with catch TV-license dodgers?


  •  1972


  •   1963


  •   1942 


  •  1957

ANS. 1957



 (9) In which film does John Cleese expect the activity of a dignitary focused on steadfastness?


  •   Teacher's Pet.


  •   Time Bandits. 


  •  A Fish Called Wanda.


  •   Clockwise. 

ANS. Clockwise.



(10) Ashley Crawford wound up British restricting saint June 1991 in which weight?


  •   Light Heavyweight.


  •   Heavyweight.


  •   Middleweight. 


  •  Cruiserweight. 

ANS.  Light Heavyw.Zeight.


KNOWLEDGE OF COMPUTER OPRATION

PC administrators direct the task of PC equipment frameworks. As indicated by the Department of Work Insights, PC administrators contro...