GK KNOWLEDGE

(1) If someone is three sheets to the breeze, what is he?


  •   Drunk
  •  Hungry
  •  Angry
  •  Silly

ANS. Drunk


 (2) Which creator's family propelled a crusade in 2011 to spare the hovel in which he composed huge numbers of his best-cherished stories?


  •  Ernest Hemingway
  •  Ray Bradbury
  •   George Orwell 
  • Roald Dahl


ANS.  Roald Dahl


 (3) Which of the accompanying famous people was brought into the world first?


  •  Jamie Theakston
  •  Brad Pitt
  •  Robson Green
  •  Ricky Martin


ANS.  Brad Pitt


 (4) Where about in the body are the semi-roundabout trenches?


  •  Heart
  •  Throat
  •  Ear
  •  Foot


ANS.  Ear


 (5) Who is the Bear Of Very Little Brain?


  •  Paddington Bear
  •  Winnie The Pooh
  •  Yogi Bear
  •  Danni Behr


ANS.   Winnie The Pooh


 (6) Snaphead, Tinman's and Pop are a wide range of what?


  •  Joints
  •  Rivets
  •  Nails
  •  Screws


ANS.  Rivets


 (7) Which surely understood gourmet specialist is the creator of Pukka Tukka?


  •  Jamie Oliver
  •  Ainsley Harriott 
  • Delia Smith 
  • Keith Floyd 


ANS.  Jamie Oliver


(8) What was the name of Mary Quant's unique boutique opened in 1957?


  •  Bazaar 
  • Figure
  •  Style
  •  Model


ANS.  Bazaar


 (9) Jonathan Aitken was condemned to year and a half's detainment in 1999 for what wrongdoing?

  •  Tax Evasion
  •  Perjury
  •  Fraud
  •  GBH


ANS.  Perjury


 (10) In golf, what number of strokes not as much as standard is a hawk?

  •  1
  •  2
  •  3
  •  4


ANS.  2



No comments:

Post a Comment

bio of Atoms

         Atoms Each issue is included little particles are known as particles,    These particles can't be made, obliterated or ...